Edge solution succesverhaal bij Ahold Delhaize

Voor Delhaize was het essentieel dat het IT-infrastructuur naar het volgende niveau kon gaan. Het was niet alleen cruciaal om de IT-services van vandaag te verbeteren, maar ook om toekomstbestendig te zijn en de mogelijkheid te hebben om nieuwe edge-gebaseerde applicaties met hyperconverged-technologie te ondersteunen.

Met zijn kleine marges profiteert de supermarktsector enorm van een kostenefficiënt edge-platform, vooral als deze aanpak ook nieuwe ontwikkelingen zoals ‘real-time retail’ mogelijk maakt. Hyperconvergence on edge maakt het mogelijk om computerworkloads in een kleine hardware-footprint uit te voeren, waarbij grote hoeveelheden gegevens worden verwerkt en verminderd voor verdere upload naar een gecentraliseerd datacenter of de cloud.

Als u meer informatie wilt over hoe Scale Computing en Lenovo samenwerken met Delhaize om de implementatie van edge computing uit te rollen, lees dan hier onze klantcase-studie.

Maak kennis met het Micro Datacenter-in-a-Box

Bent u geïnteresseerd geraakt? Via het contactformulier kunt u direct in contact komen met één van onze Easy Does IT'ers die alles weten over Easy Does IT en het Micro Datacenter-in-a-Box.

Ja, ik wil meer weten over Easy Does IT

Samengesteld door:

mautic is open source marketing automation