Easy Does IT

Simpele, moderne IT: dat moet toch makkelijker kunnen?

Een moderne IT-infrastructuur is simpel, schaalbaar en betaalbaar. En dat laten wij zien met het Micro Datacenter-in-a-Box. Easy Does IT: één microdatacenter met daarin alle technologieën die u nodig heeft, zoals virtualisatie en edge computing. Een IT-infrastructuur die betrouwbaar en modern is, maar dan op een simpele, schaalbare én betaalbare manier: 'in-a-Box'.

Ik wil meer weten
dat rack
 • Simpel

  Schuif innovatie niet meer op de lange baan. Ruil uw legacy-systeem vol complexiteit en risico's in voor één compleet systeem, inclusief licenties. Het Micro Datacenter-in-a-Box is makkelijk te beheren en maakt virtualisatie en edge computing kinderspel. Deze oplossing is gebouwd met als doel om voor de IT-beheerder meer tijd en budget vrij te maken, zodat die zich kan focussen op innovatie. Wat het Micro Datacenter-in-a-Box simpel maakt:

  • Eenvoudig beheerbaar
  • On-premise opslag voor edge computing
  • Hoge beschikbaarheid door het virtualisatieplatform

 • Schaalbaar

  Capaciteitsgrenzen bestaan voor het Micro Datacenter-in-a-Box niet. Heeft u meer ruimte nodig? Dan plaatst u er gewoon additionele nodes bij of wanneer nodig een microdatacenter naast.

  Het mooie hiervan is dat wanneer uw organisatie kleinere bijkantoren telt, u er ook voor kan kiezen om het microdatacenter daar te plaatsen. Dat betekent dat u ook op kleinere locaties de mogelijkheid heeft om data lokaal te verwerken. Het opschalen is bovendien binnen een mum van tijd uitgevoerd en het heeft geen impact op uw bestaande processen.

 • Betaalbaar

  Heeft u wel eens de budgetten die opgaan aan uw IT-infrastructuur op een rijtje gezet? Met alle verschillende leveranciercontracten die u heeft lopen moet u wel eens gedacht hebben dat het met betrekking tot uw infrastructuur ook makkelijker kan, en dat klopt.

  Met het 'Micro Datacenter-in-a-Box' heeft u zowel het virtualisatieplatform dat u nodig heeft om modern te werken, als edge-computing om IoT en big data te benutten, inclusief alle licenties die u nodig heeft.

Lees meer

Benieuwd wat
Easy Does IT voor u
kan betekenen? Probeer
het twee weken gratis!

Lees meer

Cegeka kiest voor Easy Does IT

Uw Trusted IT-partner in tijden van Digitale Transformatie

Van dichtbij meemaken

Het van origine Belgische Cegeka is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener van Europees formaat. Cegeka ontzorgt en creëert bandbreedte voor innovatie van de business. Dat gebeurt met een breed palet diensten op het gebied van onder meer infrastructuur, applicatieontwikkeling en -beheer en end user management. Easy Does IT sluit perfect aan op deze filosofie. De eenvoud en schaalbaarheid van Easy Does IT maken het een effectieve springplank voor digitale transformatie.

U zit goed met Cegeka

Meer weten over wat Cegeka en Easy Does IT voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw doelstellingen en ambities. Onder het motto “van dichtbij meemaken” werkt Cegeka nauw samen met CIO’s om ICT-oplossingen en diensten te vernieuwen.

Onze organisatie telt 4.000 medewerkers in 9 landen. Zo kunnen wij u ondersteunen met datacenteroplossingen maar ook met applicatiebeheer, outsourcing en andere IT-uitdagingen. Dus neem contact op en maak kennis met Cegeka. Easy Does IT.

Neem direct contact op
Download de whitepaper
Download de whitepaper

Blog: Wat is een microdatacenter en hoe bespaar ik er kosten mee?

Uw IT-infrastructuur is het kloppende hart van uw organisatie. Veel IT-afdelingen kampen echter met een verouderde en complexe infrastructuur, met operationele beperkingen en hoge kosten tot gevolg. Hyperconvergence is de oplossing en een microdatacenter maakt het mogelijk en makkelijk. In deze blog leest u over:

 • Microdatacenters en hyperconvergence als 'game changer';
 • Micro Datacenter-in-a-Box;
 • De voordelen van microdatacenters op een rijtje;
 • Voor wie het microdatacenter een ideale oplossing is;

Nieuwsgierig geworden?

Lees blog
René Schoone

CEO Floricultura

"Het ‘Micro Datacenter-in-a-Box’ heeft ons geholpen om de IT-kosten fors terug te dringen en de prestaties en efficiëntie te verbeteren. We slaan enorme hoeveelheden data op, en het is van cruciaal belang dat onze uiteenlopende locaties onafhankelijk van ons primaire datacenter kunnen werken. Het platform is eenvoudig qua beheer en biedt schaalbare ondersteuning voor onze bedrijfsgroei. Dit verzekert ons ervan dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst in onze IT-behoeften kunnen voorzien."
Wouter Lustig

IT Manager at Telford Offshore

"We wisten dat we een hyperconverged oplossing nodig hadden omdat het alles combineert in een makkelijk te managen, efficiënte en kosten effectieve totaaloplossing. Na evaluatie van Nutanix, HPE Simplivity en Scale Computing bleek dat het HC3 platform exact deed wat nodig was, het is een compleet, betaalbaar en makkelijk te beheren 'datacenter in a box'."
Manager Infrastructure Engineering and Technology Innovation

Ahold Delhaize

"De hyperconverged oplossing voor retail, gebaseerd op Scale HC3 en Lenovo, overtreft de competitie in aanschaf en operationele kosten en eenvoud."

Leveranciers

Het Micro Datacenter-in-a-Box is ontstaan uit een unieke samenwerking van technologiepartners.

logo
logo
logo

Resources

Bent u op zoek naar meer informatie over hyperconvergence, edge computing of hoe microdatacenters zich verhouden tot legacy-infrastructuren? U leest het allemaal in deze kennisbank.

Cegeka vertelt u graag meer over Micro Datacenter-in-a-Box

Bent u geïnteresseerd geraakt? Via het contactformulier kunt u direct in contact komen met één van onze Easy Does IT'ers die alles weten over Easy Does IT en het Micro Datacenter-in-a-Box.

Ja, ik wil meer weten over Easy Does IT

Samengesteld door:

logo
logo
logo
mautic is open source marketing automation